Το μεγάλο μήνυμα της ημέρας! Ζαρζαβατικά και ανθρώπινες μορφές! Υπάρχουν οι εξαιρέσεις!

————————————————————

Και η φύση και τα φυτά και τα ζώα και οι άνθρωποι έχουν τις ανωμαλίες τους … Καμαρώσετε την τρέλα της φύσης και κάνετε παραλληλισμό με την σημερινή συγκυρία των γεγονότων! Πρόσωπα και πράγματα ακόμη και με ανθρώπινες μορφές πάνω σε ζαρζαβατικά ! Είναι πολύ δύσκολο για την φαντασία του κάθε ανθρώπου να καταλάβει με πιο πνεύμα και πιο μεγάλο ερέθισμα δέχτηκε το μυαλουδάκι μου και συγκέντρωσα περίπου δέκα οκτώ διαφορετικά ζαρζαβατικά και ένα κοκτέιλ από φάρμακα για να δείξω και να δώσω το μήνυμα της ημέρας!
Τόσοι ήταν τελευταία νομίζω οι εγκληματίες στο Εθνικό Κοινοβούλιο που τα έκαναν κάθε τόσο γυαλιά καρφιά!
Και ποιό είναι αυτό το μήνυμα;
Από την ώρα της απόφασης για την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της χρυσής αυγής για όλες τις εγκληματικές ενέργειες και δραστηριότητες έχει βουϊξει όλο το διαδίκτυο από πλήθος δημοσιευμάτων και φωτογραφικού υλικού με ανακούφιση και εξιλέωση για το αποτέλεσμα όλου σχεδόν του υγειώς σκεφτόμενου δημοκρατικού κόσμου!
Επιτέλους η δικαιοσύνη παραμένει στο ύψος της και εφήρμοσε τους νόμους του κράτους και του Συντάγματος της Ελλάδας και απερίσπαστη έδωσε το μεγάλο τέλος στην παρέμβαση των κομματικών οργανώσεων και στελεχών που την ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια!
Και βέβαια η Δημοκρατία νίκησε με την απόφαση της αδέκαστης δικαιοσύνης που επανήλθε στο σωστό δρόμο της ανεξαρτησίας!
Και πράγματι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες των ζαρζαβατικών με την ανωμαλία τους που είναι πολύ σπάνια έτσι και μέσα στην κοινωνία μας υπάρχουν δυστυχώς τα ανώμαλα μυαλά και οι παράξενες φάτσες σε ελάχιστο ποσοστό, που όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οργανώνονται και γίνονται εγκληματίες!
Τέλος καλό όλα καλά αλλά πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση για το μέλλον γιατί μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας με την συμπεριφορά και την τρέλα μιας παρέας ή μιας ανώμαλης οργάνωσης που με διάφορα τερτίπια παραπλανούν την νεολαία μας και την καθιστούν εν συνεχεία όμηρο και εκτελεστικό όργανο τους!
Εύχομαι στον μέλλον να υπάρχει σε όλους μας καθαρό μυαλό χωρίς αέρα κοπανιστό!
Καλή συνέχεια για ένα καλύτερο και λαμπρό μέλλον της Ελλάδας!

Χίος, 7 Οκτωβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.